ATENTIE! Versiunea dumneavoastra de browser este veche si nu permite afisarea optimala a paginii. Va sfatuim sa faceti upgrade.
Va recomandam
Mozilla Firefox, Opera sau minim Internet Explorer 7.
-
Romanian Queen Convention
13 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2Re: Romanian Queen Convention
roxy_ela1 scrie:defineste amploare.
sunet bun si proiectoare sunt amploare?
o sa incerc sa ma interesez cat costa asa ceva sau daca are cineva informatia asta, va rog.
Buna
Avem noi sonorizare si proiector
Adica cei care stau dupa acest site. Si pt. asta desigur am baga gratis (sandwichul si berea pt technician iese din bilete. 
Apoi cu numarul fanilor: sa stii ca sunt, numa ca trebuie stransi laolata, si de aceea exista acest site. Deci daca cunoasteti, chemati
AM facut deja o campanie de "guerilla marketing" pe alte siteuri si forumuri. Poate mai aveti si voi idei.
De mult avem de gand un Convention, dar mai bine mai tarziu si de calitate, decat repejor. Si idei am eu o gramada, ca am fost la vreo 4 intalniri de prin Europa si am vazut cum se procedeaza.
Locatia: aerul liber nu este cea mai buna alegere, vremea iti poate vine de hac. Eventual sa existe si un plan B in apropiere (refugiu cu scena
). Hard Rock tot nu cred ca este ok, pentru ca ar fi vb despre un eveniment dedicat si min. de o zi.
Deci avem neoie de voluntari, locatie si de oameni care sa vina. Restul va fi OK
Keep QueeningCreativity sells the design-

qfreddie - Mesaje: 12
- Sex:

- Blog: Vezi Blog (1)
EXPOZITIE FREDDIE MERCURY
Expozitie FREDDIE MERCURY in Ungaria, la Budapesta
27 februarie - 24 martie 2010
Adresa: Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház
(1138 Budapest, Dagály u. 15/a.)
Deschis:
luni-vineri 09:00-22:00
sambata,duminica 09:00-17:00
Intrarea gratuita!
Vezi pagina:Hungaria Queen Fan Club- Melinda
- Sex:

- Blog: Vezi Blog (0)
Re: Romanian Queen Convention
@MELINDA: Esti Off Topic! Da mersi de informatii
- QueenAdmin
- Site Admin
- Sex:

- Blog: Vezi Blog (2)
13 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2Cine este conectat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
-